Věta
Anotace: Malování tahů 2022
Dýchám - mohu.
Řeč není.
Mrtvá z davu.
Všechno je jiné.
Nedosluněné.
Brouk za oknem.
Slza s přízvukem.
Jsem normální?
Den není ani únikem.
Parcela smutek.
Krach i brek.
Vymýšlím, jak se nevzdat.
Srdce bije na poplach.
Zapomínám psát.
Naučte mě smát.
Vzduch a prach.
Snad zůstal kamarád.
Přečteno 175x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Fialový metal, Marten, Psavec, Fil, Frr, petrzal
Komentáře (6)
Komentujících (4)