Ve školství
psycholog
metodik prevence
někdo to pomyšlení nesnese
nože
ostré předměty
OMG
Ó Bože
přitom agrese
je v nás od zrození
tak přirozeně
tak jako přirození
nedělejte ctihodnosti
že násilí není
ve škole
psycholog
asistent
metodik prevence
ale i habituace
latence
křivdy
kapesní krádeže
a za pár let
násilnosti
na ženách
na důstojnosti
a za to vše
SUSPENDED SENTENCE
Na počátku bývají
nevinně vyhlížející neomluvené absence
excesy
neomluvitelné
podléhám depresi
poslyšte
dospělci
Vás to neděsí?!
Občas mě děsí systém,
který tvoří dospělí,
když vznikne problém,
štkají - tohle my nechtěli...
Krásný den, Márty, opatruj se
24.06.2022 22:30:08 | Emily Říhová
Skvělé SOS.
Děkuji za informaci.
Živím se podobnou prací.
Čas od času nadávám.
Tři nula již prohrávám.
17.06.2022 10:05:53 | Fialový metal
Co nadělám
Důležité je nezkolabovat!
Už aby byly prázdniny
Ale děti jsou zlaté no ne?
Ve stopách Komenia
Ach
Díky příteli metalu
17.06.2022 12:37:24 | kudlankaW
Skvělá, pobavila, zároveň pravdivá :/
Líbí se mi ten obrat - je v nás od zrození, tak přirozeně, jako přirození :D
17.06.2022 08:15:52 | s úsměvem na tváři