Jdou oblaka sivá
Jdou oblaka sivá,
tak jako má duše
jen teskně zpívá
v hrozivé předtuše
Těžká mračna v sobě
déšť a blesky nesou
kapky na tvém hrobě
tiše kamenem třesou
Letí mračna tmavá,
jako hlína pod hroby,
jež mrtvým teplo dává
nevrátí však jim podoby
Přečteno 215x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Marten, CULIKATÁ, Fialový metal, Jan Kacíř, mkinka, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (2)