pod přímou palbou
těžkne mi těžkne mi
valounek vsazený
nalevo do hrudi
doruda zbarvený
těžká mě přetěžká
postihla hodina
tumor nic nemešká
tělem se rozpíná
těžko mi těžko je
ve vřavě bitevní
kde srdce moje hle
v salvě se rozezní
S tumorem nejlépe bojuje se,
když objeveno je, kde vězí.
Kdo vzdá se ještě než bitva vypukne,
přetěžké srdce své neunese.
I když to teď nevidíš,
ještě není prohráno.
Snesla se na Tě těžká bouře,
v klidu to nechej až na ráno.
04.07.2022 14:24:17 | Fráňa Šránek
Báseň velmi kvalitní. Táhne se v jednom smutku a tak ať se Ti daří i smutek brzy odejde.
03.07.2022 07:27:08 | mkinka