tok
bortí se mi srdce
naříká a sténá
bortí se mi ramena
s tím opora kostěnná
tryská, duše praští
tolik, tolik bolení
tryská ze mě bez konce
slábnou klouby v koleni
do světa tím křičím
že mé srdce padlo
a že tonu v příboji
kde nenajdu madlo
Leč už s hlavou v oprátce,
bolení Tě přebolí,
i když je v Tvé duši pusto
jako v zimě na poli.
Srdce ještě vzkřísit dá se
po zásahu z luku,
i když nenahmátneš madlo,
chyť pomocnou ruku.
04.07.2022 14:18:45 | Fráňa Šránek
Plavej prsa, plavej znak
dýchej, co jen stačíš
srdce zpátky na své místo
věř že zase vrátíš *
Ať je TI líp:)
03.07.2022 22:39:31 | jenommarie