Klaun
Anotace: Malování tahů 2022
To jediné má.
Hra na chleba.
tuší i dojímá.
Hrdlo dává a cítí pryskyřice.
Obřad pro přežití,
i když uvnitř kvílí více.
Dneska bude s máslem.
Umyvadlo slané a plné lžíce
slz, co chtěly být marcipánem.
Přežít a nesesypat se s málem.
I zpívat ve smutku se dá.
Hra přežití je taková.
La i la.
Kouzlo je zrcadlo,
kde se všechno schová.
Je taková doba.
Zadržet emoce a jít.
Třeba se bude mít z čeho sít.
Manéž už praská a vnitřek umírá.
Ta kůrka je prostá a chutná i se zalyká.
Přečteno 158x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Jacob P. Verlaine, CULIKATÁ, Stanislav32, Kan, šerý, jenommarie, Psavec, Fialový metal, Vivien
Komentáře (14)
Komentujících (7)