Vzpomínky
Anotace: Malování tahů 2022
Mami, proč tu ten strom není?
Padá hrnek.
Myšlenky se jedí lžící.
Mami, proč tu není babička?
Proč smrt je jakási klička?
Jsem v jádru holčička.
Ponorka i holubička.
Už nejsem bílá,
občas šednu a padám v prázdnu.
Hrníček se rozbil.
Svět pokračuje dál.
Přání se víří v mlžinách.
Ten strom už nerodil,
tak se pokácel.
Já tomu nevěřím
a sním o životě bez hesel.
Už tam stojí keř a plodí.
Rostou tam ostružiny.
Ale mně chybí.
I nemocný má právo na život
a nehledejte na něm viny.
Každý neseme si své odřeniny.
Milosrdenství si zaslouží i dřeviny.
Hlásejme laskavé noviny.
Kdo dá kyslík?
Není jiný utkaný.
Vesmír občas zborcený.
I on pláče nad námi.
Přečteno 219x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, jort1, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Psavec, Kan, Fialový metal, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)