bez
chtěla bych
vyrvat si ten zpropadený
kámen ze své hrudi
a s tím zvládat tišit steny
jež se v nitru budí
neumím
polknout všechen křik a stružky
smáčejíce těla stín
až s posledním tahem tužky
spadne srdce v dívčí klín
Máš uvnitř psané
a oni se rozpijí
s odcházejícím žalem
co nedá duši klid *
..jejda málem to bylo fópá a opraveno:)
Ať se ti daří Rozmarýnko
05.07.2022 20:04:28 | jenommarie