Nezvaný Vrah
Přišel do města duch,
přinesl prohnilý vzduch,
a v lidech budí hrůzu.
Ve mně nebudí strach,
tento nezvaný vrah,
já v něm objevil múzu.
Přišel do města duch,
s sebou přinesl dluh,
co splácí se krví.
Lidé plní strachu,
se obávají krachu,
dávno zemřel prvý.
Ten nezvaný host,
napáchal škody dost,
kdo jen to napraví?
Bojovat se nedá,
s tím, kdo tvář nemá,
tak jak ho popraví?
Kdy opustí místo,
kde bývalo čisto,
kde dochází hroby?
Snad jednou nás opustí
a smrt nám odpustí
zvrácenost doby.
Přečteno 150x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marry31, mkinka, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)