Tropická vedra
tající tér
ach dýchám ledva
ber vzduch kde ber
Zmáhá mě úžeh
srdce běsní
nechci už úžer
není štěstím
vládne nám systém
má dáti - dal
kdepak jsi Kriste
nerad bych štkal
Co činit mám dál
v kotli běd
Kéž bys při mě stál
tady i teď
Sídlištní beton
pýr i pleva
démonův žeton
hlásá SLEVA
Apokalypsa
Naliji čaj z Meduňky a Heřmánku
uspím Tě a přejdeš smutnou přeháňku
pak pošlu culík do úsměvu
namaluji krásnou děvu- Tobě do noci :-)
14.07.2022 21:02:51 | CULIKATÁ
Vedrem dýchající ulice,
vzduch dá se sotva krájet,
teď osvěží nejvíce
dobrý mok nalitý na led...
Hezký večer, Márty
14.07.2022 20:24:38 | Emily Říhová
Vše co chladím nepopíšu ;-)
Na pivo jsem pozval Míšu.
Déšť se přehnal kolem vody.
Tak kráčíme do hospody.
A Ty se měj fajn příteli.
14.07.2022 19:41:01 | Fialový metal
Užij noci příteli
Já jsem v ghetu
V prde..
Ale bude líp
Sleduj bohyně i za mne
14.07.2022 19:43:28 | kudlankaW