Anotace: Prosím bez komentáře.
Z hlubokých vod
Tvá duše vyvěrala
a i když někdy,
tvářil jsi se suše
tam uvnitř, něžně se tak smála.
Humorem tolik osobitým.
Vždy věděl jsi co udělat.
Neptal ses,
co chybí nám.
Dřív než o pomoc jsme mohli požádat,
Tys šel a udělals!
Teď chybíš nám...
My chceme čest a dík Ti vzdát.
Mužnost synům svým
dal jsi do vínku.
Já vím, řekl bys :
"Ty, nech teho !"
Tatínku.
Nikdy jsi od nás neodešel...