Víš, ono člověk neví, kam ho osud zavane.
Ten pravý je, kdo i přes nepřízeň osudu zůstane.
Zpětně k svému osudu říkám, že je těžké najít toho pravého.
Ale Ty sám se neodsuzuj, že nejsi ten pravý. Je třeba vše promyslet v dobrou chvíli.
Báseň brečící, ale upřímná v kořenech.
Přeji Ti sílu a múzu ve všech dnech.
18.07.2022 15:18:07 | mkinka