Rozloučení
Anotace: Těžké rozloučení..
Byť jsem tu s vámi,
byla tak krátce,
vězte,
že pamatuji teplo vašich dlaní,
a váš vlídný hlas.
A neplačte rodičové,
neplačte.
Bo vysloveno bylo vše,
co mělo být,
já též! miluji vás.
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Sonador, Rozmarýna, mkinka, Fialový metal, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)