Prázdnota
Chtěla bych cítit vnitřní pocit prázdnoty, chtěla bych prázdno uvnitř mé hlavy.
V duši mám stálou přítomnost temnoty,
místo prázdna cítím depresivní stavy.
Moc toužím po tichu, chci poznat vnitřní klid,
myslím si na chvíli, než ho zkusím okusit.
Pravdou je, že nesnesu klid a ticho,
jsem zvyklá na řev, hádky a psycho.
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: Hrebiczech, Sonador, Holoxicht, Marten, Psavec, mkinka, CULIKATÁ, Jan Kacíř
Komentáře (4)
Komentujících (4)