Hory smrti
Anotace: báseň o zrádnosti hor
Ostré bývají rohy hor,
jež se k nebi vzpínají
nastavují lidem vzdor
všem, co se v nich vyznají
smrt je pohřbí v tu chvíli,
když utrhla se sněhů masa
teskný vítr už kolem kvílí
brzy skončila jejich trasa
Povídal mi chlápek,
když stesk na lžičku,
nabíral, jak pár kapek,
zaleskla se slza na víčku
záříly statné hory v dáli
za nimi, bys ztratil zrak,
tolika lidem život vzaly,
když lavina duní, jak vlak
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, mkinka, CULIKATÁ, Sonador
Komentáře (3)
Komentujících (3)