K posrání
Pro dobrotu na žebrotu,
nadávej mi do kokotů.
Všichni věčně nasraní,
v čas večerní i ranní.
Všechno dobré ze dne, z rána,
každá moje dobrá snaha
vždy musí být potrestána,
zesměšněna - haha haha.
Nejlíp jít se zahrabat,
nesnažit se zavděčit,
nenabízet svůj kabát,
hlavu v provaz prostrčit.
Když se na vše vyseru,
od jihu i severu
další přijdou vyčítači,
blbý den i jeden stačí.
Ať je Ti líp. To o čem píšeš je mi bohužel známé a je mi to líto, že to zažíváš.Hodně síly.
30.07.2022 22:28:44 | mkinka
Smutný,
snažit se pro někoho,
kdo nic neocení
i takové nám život dává zkušenosti.
Važ si sebe a nikdy se nesniž
na úroveň druhých,
tím vítěz budeš uvnitř *.
Hodně štěstí a netrap se.
30.07.2022 21:44:16 | jenommarie