D S Z
Anotace: taky hodně stará,velmi krátká,snad hlavně proto se mi ji chtělo sem přepsat.
Pan D stále nepřichází
pan S věrný jak pes
už je dávno tady
no sláva!už i D je téměř zde
přichází...
už i paní Z teď vidíme
já, pan S a D čekáme jen na ni
a v ten D-en
do S-pánku
zastřelím se Z-braní
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Džín, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)