toto je rytmus reality a duše proplouvá a promlouvá , hezkej text i když psát takové texty je někdy na dřeń
28.08.2022 14:56:26 | xoxoxo
Právě hvězda padá.
A je krásná duší.
Poutník si přeje
a probouzí se do naděje,
co i v mrazu hřeje.
Pomáhají andělé
i ruce láskou máčené.
Zpívá louka i ptáček křidélkem dožene.
Žíly se probouzí a transformace podařená.
V polibcích múza nová.
23.08.2022 11:12:17 | mkinka