Bolavé
Se srdcem bolavým
dnes píši tyto řádky,
že tys mě opustil
a chci vrátit zpátky
Se srdcem bolavým
a smutkem na rtu,
vyčítám Bohu,
že obrátil nám kartu.
Se srdcem bolavým
a tíhou na duši
slyším zlé myšlenky,
co radost mou přehluší.
Se srdcem bolavým
a slzách v očích,
cítím jen únavu
z probdělých nocí.
Se srdcem bolavým
a s tváří v dlaních,
už nemám tvou náklonnost
v každičkém psaní.
Se srdcem bolavým
druhou šanci dám.
Znovu zkusím to,
znovu se odevzdám.
Když tobě bídně je,
chci být tu s tebou.
Přece jsem slíbila,
že jsem jen tvou.
Ve zlém i v dobrém
milenci být mají,
ale teď více horké
chvilky se nám zdají.
Se srdcem bolavým
a šrámem na duši,
to srdce prosím zas
ať už to nezkouší.
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Stanislav32, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)