STRACH?

STRACH?

 

U záře hvězdy nenápadné

myšlenka se navrací

a jiskra která nevychladne

přináší inspiraci –

tiché verše po půlnoci

přišly samy bez pomoci

 

Kde nikdo trávu nepokosí –

plevel zemi vysaje

a poutník času zcela bosý

před branami u ráje

mlčí v stínu ďábla moci

stálé touhy po ovoci

 

Pokorně pravda nepřichází

v čase strachu z neznáma –

už neodpovím na dotazy

prázdnýma rukama

když umlčeni jsou proroci

krutým soudem bez emocí

 

Autor ARNOKULT, 03.09.2022
Přečteno 179x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Kan, Amonasr, Stanislav32, Vivien, paradoxy, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Bezmoc? Krásná báseň

04.09.2022 09:59:32 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel