Nevím, možná se to nehodí, možná je to hudbou, kterou teď poslouchám, ale připadá mi to takové ... odlehčené .. :-)
Něco málo tomu chybí ... Něco tam je ... Taková hezká :)
24.06.2007 17:27:00 | Zuz.
Ahojky heleď, kdy zas něco napíšeš?
Doufám, že brzo tvoje spolužačka (bývalá) a kámoška a dělěj chci si zas něco hezkýho přečíst...!!!
02.04.2007 12:11:00 | Arleen.D