Kde je nejlíp na světě?
Tady, právě teď?
V deštivé neděli,
jejíž tichý šum,
zarývá se do kůže,
všem kteří touží,
těm co tuší,
stačí mrknout,
a je to pryč.
Kouzelné.
Právě teď v lese.
Veverka hříbek do koruny stromu nese.
Bojím se mrknout.
Vím o tom své.
Ať se jí i Tobě daří.
11.09.2022 13:14:41 | Fialový metal