11. září
Anotace: Malování tahů 2022
Včera jsem si vzpomněla,
že tenkrát jsem se na televizi dívala.
Postupně bledla a nechápala.
Obraz budov, co padá.
Nevinné životy a pietní řada.
Tluče mi srdce při pomyšlení,
že nic bezpečno není.
Datum smutné a životy ztracené.
Lituji rodiny vzdálené.
Tenkrát jsem se synem seděla.
Byl malý a já ho kojila.
Budoucnost lepší bych mu přála.
Vzpomínám, jak jsem ho hřála.
Den utichá.
Živím se z mála.
Přečteno 144x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Psavec, Stanislav32, šerý, Frr, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)