Tak to je konec
duše má
co začíná
i končívá
toužím ti říct
že dostaneš víc
musím ti říct
že nepřijde nic
po dešti sluníčko
po hodně maličko
po zlobě vděčnost
po smrti věčnost
Báseň se mnou rezonuje, jak pár slov dokáže vyjádřit vše.
24.10.2022 06:32:22 | Dcera_Frankensteina
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?