Ten sen není děsivý ani libý,
drží mě v sobě,
protáka skrze mé žíly,
jako v nějaké temné róbě..
22.03.2007 19:29:00 | Roger
Utesy se s větrem přou,
jsou holé a rozráží vlny myšlenek,
bezúčelně do nás tnou,,
zlé,temné a to nejen navenk..
utesy se s větrem přou
jsou mrtvé, ale láskyplné.
Stala jsem se něčí hrou,...
a poslední sen ve mně....
trne
22.03.2007 18:56:00 | Zamilovaná do nezamilované doby