Včerejší bouřka
Ach, to bolí, to bolí,
upřímnost smíchaná se solí.
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.
A srdce ztvrdlo na kámen.
Ach, to bolí, to bolí,
jak spolu city zápolí,
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.
A krade se sem tma.
To bolí, to bolí,
když smíchá se krev se solí.
Ještě mě nikdo tak neponížil,
ještě mi nikdo tak neublížil.
Ta bouřka jsme my dva.
Přečteno 154x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Tritvaetna, mkinka, Fialový metal, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)