Anotace: ...neexistují, jen máme pocit, že je to bezpečné, když to známe. Ba dokonce... Že to ani nejsou chyby.
...já dycky tvrdím, že člověk nakonec dospěje..;-)teda k tomu že dělá všechno po svým...bez ohledu jak ho to učili...;-Dprostě má vlastní co je dobře co špatně.
22.09.2022 17:23:46 | Marten
Nevím. Ale mysím, že čím složitější si život vytváříme, tím děláme více chyb.
22.09.2022 14:41:57 | šerý
Víš i v kočičím světě se malé kotě učí, aby přežilo mnohá nebezpečenství života.
Zvířátka v tom duchu kotě a máma jsou ve výchově tolerantní a když se nedaří, tak se k sobě přitulí a pokračuje se dál. Mkinka chtěla Jacka naučit tolik věcí, ale občas na něm mávne rukou, že prostě kocourek je občas jako deset kocourků a miluje ho pořád stejně.Když chce spát, tak za ní chodí, aby jí řekl, že je vzhůru a ona se dívá na něj, že asi se tu kočičí abecedu bude muset učit zase zpátky.
22.09.2022 14:34:08 | mkinka