Anotace: Když se stane to, čeho se bojíš, ale věříš, že to nepřijde.... Vždycky to přijde :(((
Dneska byl smutný den
Den, kterého jsem se bála
Na dlouhou cestu přítel odešel
A daleko je jeho návrat
Už plachty lodi obzor skryl
A já dále na molu tu stojím
Marně, tak marně vlajku vyhlížím
Odejít sama se však bojím...
Noc padla do očí
Už slzy nemám, zima je mi
Tak nezbude, než zkusit žít
Od zítřka sama v cizí zemi