Hřích
A co je hřích?
Přeci na každém rohu je nějaký
A od dětství je to jen sníst čokoládu
Potom co si vyčistíme zuby
Je to milovat až za hrob..
Přestože jsme rozervaní na kusy..
I když je láska to skutečná?
Je hřích odmítnout lásku?
Pravdivou, horkou, vášnivou?
Protože realita má silnější armádu..
Možná a možná je větší hřích vyprávět pohádky...
Pohádky plné lásky se šťastným koncem
Které v realitě mají minimální uchycení
Přečteno 183x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Jan Kacíř, Marry31, kudlankaW
Komentáře (2)
Komentujících (2)