vlak
Anotace: Jsou chvíle, kdy člověk opravdu neví
Ka jsem dal zrak.
Ja v cizí vesnici.
Vybral špatný vlak,
špatnou stanici.
Tiše vaší píseň zpívám.
Já zpola prostě oděný .
Téměř nahý. Nic neskrývám,
tak lidé k sakru věřte mi.
Vyděšený a zmatený.
Již nevím co a jak.
Domov na míle vzdálený.
Já netuším kam jede tenhle vlak.
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Emily Říhová, Marten, Fialový metal, zdenka, Frr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)