dnes je to 5 let
Tiché kroky.
Dveře zamčené.
Neodcházej.
Ještě né.
Jen pár slov.
Jen pár vět.
Neopouštěj tento svět.
Přelétly dvě černé vrány,
pak nádherné bílé perutě,
otevřely Ti nebeské brány
dvě vznešené to labutě.
Teď ty sám
Anděl s bílým peřím.
Jsem si jist .
Ja to vím.
Já tomu věřím.
Přečteno 214x
Tipy 20
Poslední tipující: Frr, Sonador, marketkova, Bufik, Stanislav32, Marry31, Nazarian, Psavec, Kan, Holoxicht, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)