Anotace: aneb Variace na medicínské téma
...je některý vztahy nejsou prostě zdravý...;-)ale léčba je možná...
10.10.2022 13:09:10 | Marten
Nemyslím, že by šlo o nezdravý vztah (řekla bych, že ten už po pár zkušenostech poznám), spíš je jen občas kvůli vnějším podmínkám náročný...
Každopádně děkuji za komentář a zastavení :-)
10.10.2022 13:18:17 | Fractura cordis aperta