Terezina léta pozdní vábnička
já prohlédl jsem přeci jeho lest
život se se mnou nemazlí a nehýčká
od září do března mě smáčí déšť
Viď - ztrácí odhodlanost tolik mých gest
byť alkohol stáčí prsty v pěst
Mým markýrováním nedá se splést
kdo zvládl VŠ života - tak jest!
Někdy se budeme životem plížit,
jindy zas po nocích hravě hýřit,
každý může cokoli předstírat,
někdy je těžké ty hry přestat hrát...
Krásný den, Márty
16.10.2022 22:36:07 | Emily Říhová
I Tobě Emčo slunce svit k úsměvu ach
16.10.2022 23:18:13 | kudlankaW