Podzimní splín
Jsi vzácná,
jako roj včel
o Vánocích
a červnový sníh
napadlý o polednách
s podzimním splínem,
ale srdce chladne,
jak sudy s vínem
a v srdci láska vadne
Listy se s větvemi loučí,
když je vítr vzal
pod ochranná křídla
letí v povětří,jako pírka
nakonec tiše klesnou k zemi.
Přečteno 226x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Sonador, mkinka, Psavec, Marten, Lexi, Iva Husárková, Vivien, Jan Kacíř
Komentáře (5)
Komentujících (3)