Anotace: proč lidé jen soudí, když nic neví????? Proč své srdce někam odložili??? Proč nechtějí vidět??? A přitom je to tak lehké...
Ahoj, na komentáře k básním jsem levá, tak se nezlob když napíšu jen že se mi líbí moc:) chtěla jsem ti ejště jednou moc poděkovat za poskytnutí přístřeší, i za Amálku, bylo to s vámi fajn a ráno na věží taky...měj se krásně ahoj Roz.
02.04.2007 22:19:00 | Rozárenka
Je to tak smutné, až mi to dává naději, že se nad tím ještě někdo zamyslí - jinak jsi mě dostala už tou anotací a básnička mě pak nezklamala.:-)
30.03.2007 19:05:00 | Rádoby zoufalá
Sadlilynko ta je krásná...moc krásná....líbí se mi...jedeš na sraz???
23.03.2007 12:52:00 | Malá Trapka