S hlavou v dlaních..
Anotace: ...ještě jedna starší...
S hlavou v dlaních
jako už tolikrát
je noc, měl bych spát
s hlavou v dlaních.
Už je to dlouhé
jak mám dál rovně stát
však říkám si tisíckrát
přejde to, je to jen období pouhé.
Ale myšlenky topí se v přáních
která už nejsou reálná,
a ta bezradnost nezměrná,
já dál sedím tu, jen s hlavou v dlaních...
Přečteno 205x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Jan Kacíř, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)