V síti Tebe chycená
beznadějné třepotání
unavená zvadlá křídla
Vyhlížím špendlík,
bezbolestné usínání
zbytečné pokusy
marné unikání
Narážím do skel mezi námi
stovky mil
prázdné ticho
nad moje síly
mimo dolet
Vyhlížím špendlík?
Přestaneš snad bolet….
Připýchnutý na špendlíku do série polapen. Viset zarámován na hřebíčku, ponížen. Ach, v mauzoleu tvým... chtíče zbyl jen stín.
Murná-chmurná.
02.11.2022 18:44:18 | šerý
Tak snad bude líp, nezoufej.)
02.11.2022 18:27:45 | Constantine
Až v éteru ... éter zavoní.
Až zvadnou na okně fialové květy.
Špendlík rozlomím.
Špičku odhodím.
A zbylou hlavičkou vyťukám do skla vzkaz.
"Leť vzhůru Lexi."
"Leť k oblakům ... mezi nás."
02.11.2022 16:32:42 | Fialový metal