Most smutku

Most smutku

Anotace: Taky mam jeden most, akterem jsem casto (ale sebevrazdu se nechystam spachat =)))

Most smutku

Stojím tu na mostě
Dívám se na řeku
Kolem mne proběhne mladík sprostě
Mám zavolat: „hej mladíku?“
Dívám se na řeku
Dole plavou kačenky
Najednou se dám do breku
Mám v hlavě smíšené myšlenky
„Chci cítit tvoje rtíky
chci tě držet v náručí
chci znát tvoje sníky
chci abys mě utěšoval v pláči
Ale proč kvůli tobě stále pláču
Proč se nemůže tohle stát
Už z toho mostu asi skáču
Nebudu se pořád jen bát“
Když tak stále brečím najednou vidím
Jak onen chlapec ke mně se blíží
A už jeho ruce v mých cítím
Z toho zrak se mi klíží
Pak on utře mi slzy
A něžně mě políbí
A zašeptá mi do ouška: „brzy
staneš se mou paní“
Ale já říkám mu:
„Já si tě nezasloužím
ty bys měl mít nějakou dámu
chci odejít ze světa, „Smím?“
Slzy mi téct začnou
A já se nakloním
On však chytne mě za ramenou
A řekne: „já tě nepustím“
Pak poslední polibek jsem mu dala
A odstrčila jsem ho bokem pryč
Potom rychle z mostu jsem skočila
A tím získala ke svobodě klíč….
Autor Juřinka, 23.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí