Anotace: Mno co,konec lásky nedopadá vždycky špatně:)
Moc pěkný :) Pomsta není úplně dobrá, ale z vlastní zkušenosti vím, že je lepší se na člověka zlobit, než se zbytečně trápit...
05.07.2008 21:21:00 | mauvais-ange
Pomsta je sladkohořká, můžeš díky ní ztratit duši.Jinak moc hezký verše:).
28.03.2007 09:09:00 | Azazen