Odletí..:)
Anotace: Další ukázka jedné z mých nic moc nálad..
Ostrá čepel hladí ti zápěstí,
zapomeneš hned na všechna neštěstí.
Z rány vytéká horká a rudá krev,
nikdo však neslyší tvůj tichý řev.
Smutná a zklamaná usínáš sama,
přichází neslyšně ta černá dáma.
Vezme tě za ruku,povede dál,
opouštíš s úsměvem krvavý sál.
Pro tebe končí všechna tvá bolest,
doufáš že svůj klid mohla bys nalézt.
Dál je jen tma,nevíš co teď,
roztáhni křídla a prostě leť!!
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: angelicek, Dark Angelus, Holis, mauvais-ange
Komentáře (8)
Komentujících (8)