Anotace: ...
Duše zoufale touží po světle. Někdy ale jako můra narazí na oheň. A tak krouží a krouží a už se jí připalují křidélka. Nebohá můra nemá volbu. Ona neví nic o ohni. Člověk o něm ví. A přece. Je tak fascinován jeho žárem, až mrazí. Snad se dokáže rozhlédnout a uvidět, že ten děsivý oheň Mefistofelův je jen pavučinou ďábelského pavouka a najde sílu ji protrhnout. Je to těžká zkouška. Držím palce.
03.12.2022 09:21:39 | kozorožka