Anotace: Jedna depresivní.
Nějak jsem si na ni zvykl.Je klidná, mlčí, útěší.S ní nevidím, kdo z vás je krypl.Jen já a ona, vítězství.
Vlastně ne my, jsme tři přece.Ta kráska hlavu zamotá.Dámy, páni, seznamte se,jsou to tma a samota.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?