To zní jako volání duše o pomoc. Bože, z hloubi volám tě. Já tu stojím, ztracena v tomto temném světě. Ukaž mi prosím cestu. To znám, jen má temnota není tak temná. Modlím se za holčičku, i když jsem nevěřící, aby našla v sobě světlo svého boha. Aby jí řekl, proč sem přišla a dal jí pocítit, že ji neopustil, jen jej neviděla. Aby jí dal sílu vykročit z temnoty za světlem.
03.12.2022 09:15:09 | kozorožka