Fakt se pokorně skláním,
nad životy obyčejných lidí.
Já trochu jiný boj svádím.
Boj za který se stydím.
Oči marně zrak kalí
za sebou kouli vláčím.
Dříve jse se tomu smáli.
Já dnes už jen pláčí.
Slunce jakoby vychladlo
mé nitro se rozpadá.
Kurva to to dopadlo.
Na ksichtě drogová pomáda.
NEVÍM NEUMÍM. JAK KDY PROČ. SRRY
Hezky napsaný... Píši o stejném Tématu jelikož mám asi očividně stejný životní příběh.... Ráda s tebou popisu pár slov jestli budeš chtít
28.12.2022 15:40:28 | ToxicVerun
Nepřísluší nám soudit jiné. Též podávám pomocnou ruku alespoň virtuálně.
01.12.2022 14:42:51 | Marry31