Nevinná panna
Neposkvrněná dívka
dítě - napůl žena
naivní..neznalá života
do muže se zahleděla
Zamilovaná, slepá jej uctívala
kdy touhy.. sny si malovala
jak bude navěky šťastná
a láskou, citem souzněná.
A nyní hledí sama na svého syna
a vidí pravou lásku.