Je konec?
Ptáš se
Skutečně?
Ano
Někdo jiný?
Ne
Cos mohl jinak?
Tvé otázky
řežou
Jako střepy
Sám sobě
Sypeš sůl
do ran
Nemá to smysl
Pochop
Doufala jsem
v přátelství
Teď?
Pochybuji
Někdy cítím
moře
smutku
Včera to byl
jen kalich
Dnes?
Plné vědro
Nechci
pokračovat
Nedělej to
Prosím
Zhoršuješ to
Oběma
Nemyslíš?
Ukonči to
nesmyslné prodlužování
Omlouvám se
Tohle je
Konec
Rozchod...
to je jako první, druhý, stý, tisící schod,
a stále nevíš zda klesáš či stoupáš.
04.12.2022 20:43:39 | M.A.Rek
I toto uvědomění si
je nutné
nevytvářet bolest
..sobě..druhému..vzájemně.
Umět upustit..jít dál a říci sbohem.*
03.12.2022 23:05:36 | jenommarie