Život jak sněhová vločka
co rychle taje.
nemoh jsm se dočkat
svého pomyslneho raje.
z toho dorosteneckeho žití
přez rameno hledim za sebe.
vždy jsi tu pro me byla Ty,
ale je nikdy pro tebe .
Sebeůcta se vypařila.
Mel bych se stydět.
Vždyť tys pro mě žila
ale ja to nechtěl vidět.
Odpusť.