Sedmikráska
Anotace: "že její lístky - zbarvily se do červena"
Ve spleti ostří
ztratila jsem kvítek
mezi květy kosatců
-sedmikráska-
v opojení se srdcebolem
/…a tak se vracím…/
Kapky deště
spěchajíc k obloze
vzaly si stopy s sebou
a já
nevím, kam jít
…za hlasem sedmikrásky…
/…sténá … pláče…/
že její lístky
zbarvily se do červena
/…/
Komentáře (6)
Komentujících (5)