Mozaika vozíčkáře
Anotace: Pro vozíčkáře 2022
Na kolečkách svíjí se svět.
Těžko jemu rozumět.
Chce se mi uletět -
bez zbytečných vět.
Pohřbil jsem takty dnů.
Mnoho věcí nezvládnu.
Není úsměv a tak své ruce protáhnu.
Jsem jiný a volám do světa.
Nezavírejte přede mnou vrata.
Kola se točí i tlačení emocí,
bouře i pláč zvenčí.
Den utíká v kůži trpaslíka.
Sbírám perlu poslední,
než přijde noc
a démon, co hřmí.
Srdce tluče i v přítmí.
Pán Bůh uleví v ráji podvědomí.
Přečteno 128x
Tipy 16
Poslední tipující: šerý, Bufik, Dejvis, Frr, Fialový metal, Sonador, Caliéry, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)