Anotace: O době před sedmi lety. Psaní bylo, je a bude smyslem mého života.
Sbírka: Nemohu žít, odešel mi život. Nemohu žít, odešla mi duše.
2014-2015
Slova vyschla v ústech dříve,
než stačila se do papíru vpít.
V nitru znělo jen prázdno,
hruď opředly keře trnité
a srdce pod kletbou ke spánku ulehlo...
A tak šla jsem a spálila
každou stránku,
každý verš,
každé slovo.
Přijala jsem tu újmu,
poraženě žila bez smyslu.
Tenkrát mnou protékala řeka slov,
co před očima měnily se v barvy
a v mysli spojovaly se v obraz.
Nyní zůstalo mi
jen pár kapek inkoustu.
Jen pár? .) celá potopa ;)
27.12.2022 09:24:41 | Constantine